tiistai 14. lokakuuta 2008

.:Turhautumia:.

Kaikki tuntuu olevan tänään vähän kadoksissa. Yritin edistää asioita, ja kyllähän jotain sain aikaan, mutta lopulta tuntuvat ennemminkin seinät kaatuvan päälle kuin tulosvastuullisuus täyttyvän. Eilen kansalaisvaikuttamista valittamalla Turun Sanomien kuntavaalikoneen mainoksista. Eivätpä ole vastanneet, mahtavatko edes lukea ei-tilaajien palautetta?

Eniten ärsyttää se, että internet ei tunnu toimivan oikein missään. Vaikka istuisi kirjastossa lähetintolpan alla. Tietokoneessa taitaa olla jotain vikaa. Sekin vielä. Tällä härvelillä olisi varmaan helpompaa julkaista seinälehteä kuin blogia. Amnestyn pikavetoomukset Guantanamon uiguureistakin jäivät jonnekkin tietymättömään limboon, hävettää.

Lainattu Sofi Oksasen Puhdistuskaan ei tunnu auttavan, vaikka yleensä kaunokirjallisuus toimii tehokkaana eskapismin muotona. Myönnettäköön kuitenkin, että julkisuuspersoonaa kohtaan tuntemistani antipatioista huolimatta Oksanen kirjoittaa taitavasti. Oikeastaan juuri niin, kuin kuvittelinkin, mutta kyllähän Puhdistusta mielellään lukee.

Ei kommentteja: