torstai 23. elokuuta 2007

.:Tietoteknikointia:.

Jos joku on raivostuttavaa, se on PC-tietokoneiden väliajoin pakolliseksi muodostuva huoltosessio. Laptoppini on ollut jo lähellä sanoa sopimuksensa irti, niin kuorettunut täyteen kaikkea krääsää koko käyttöjärjestelmä on. Yritän selvitä uudelleenasennuksen sijaan pelkällä puhdistuksella, kun ei millään jaksaisi varmuuskopioida ja uudelleenasentaa kaikkea.

Tähän touhuun kuitenkin joka tapauksessa näyttää uppoavan tuntikausia, jolloin ei voi tehdä muuta kuin odottaa, että saisi painaa seuraavaa OK-painiketta. Luetaan siis Juha Sihvolan Maailmankansalaisen etiikkaa ja pysytään kärsivällisenä. En vieläkään ole keksinyt selitystä sille miksi kreikkalaiset ajattelijat aiheuttavat aina niin voimakasta unetusta. Onneksi Sihvolaa lukemalla oikoo sentään joitakin tuskallisia yleissivistyksiä jostain Aristoteleen etiikasta.

Kiusallani tämän syyssiivouksen hoidettuani säädän käyttöjärjestelmän aivan uuteen uskoon. Toivotaan, että latausajat putoaisivat edes hieman tämänhetkisistä. Tietotekniikka turhauttaa jopa silloin, kun tietää mitä tekee.

Edit: Tietokone tuntuu jatkavan raksuttamistaan jonkin tovin, ja silloin ei voi tehdä muuta kuin näpertää. Kaikesta päätellen keskinkertaisista turistikuvistaan saa pienellä säätämisellä aavistuksen verran tekotaiteellista mustavalkokuvaa, joka on kuitenkin ihan pätevää Windowsin taustakuvatukseksi (I, II, III & IV). Varsovan kulttuurin ja tieteen palatsin kuvasta tulee erehdyttävän vanhan näköinen, jos ei huomaa katolla olevaa modernia antennia.

Ei kommentteja: