torstai 1. marraskuuta 2007

.:Koiria:.

Kun nyt sitten kerran kotipaikkakunnalla on televisio, niin katsotaan sitten sitä. Kohua jonkin aikaa sitten herättänyt BBC:n koiratappeludokumentti oli kyllä vastenmielistä katsottavaa. On se jotain, että ensin jalostetaan noita pitbullterrierin tapaisia mielenvikaisia eläinkappaleita — puhumattakaan siitä, että joidenkin mielestä on hienoa katsella, kun elikot runtelevat toisensa kappaleiksi kehässä. Vastenmielistä pirullisuutta, vaikka kai sitä olisi pahempiakin asioita huolehdittavana. Suomi näyttäytyy dokumentissa hienosti postkommunistisena takapajulana.

Muutoin televisiosta ei tule kyllä mitään. Turha aparaatti.

Olipas tyhjänpäiväinen kommentti. Jatketaan kirjoittamista toiste - en ymmärrä miten Hvnkälle vaeltaminen puuduttaa pään näin tehokkaasti. Taitaa olla kiinni junissa istumisesta.

2 kommenttia:

Tarkastaja kirjoitti...

Junakin lienee sellainen postkommunistinen jäänne, joka turruttaa tehokkaasti vaarallista ajattelua. Yksityisautoilu sentään provosoi vilkasta aivotyöskentylä ainakin muista "vitun törtöistä". No ei vaiskaan. Juna (ja VR) on teoriatasolla erittäin kannatettavaa joukkoliikehdintää, kunha toteutus saataisiin joskus vastaamaan ihanteita.
No, VR kaikessa kekseliäisyydessään aikoo muokata aikataulujaan sellaisiksi,että se puolituntia metsän keskellä seisoskeleva Turku-Helsinki-pendolinokin on ajoissa perillä.

-J. kirjoitti...

Aika käsittämättömän nerokasta kyllä rukata aikataulua pidemmäksi, jos kalusto ei toimi.

Ne italianviritelmät olisi kyllä voinut jättää ostamatta (sotkevat vanhojenkin junien aikataulut) ja rantarata kunnostaa kaksiraiteiseksi jo aikaa sitten, niin ei olisi näitäkään ongelmia.

(Ehkä.)