keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

.:Naistenmiehiä ja natseja:.

Vähemmän aikaa kirjoitella blogia näinä päivinä. Tai sitten vain huonosti aikaa. Johtuiko jalkapallosta — ehkei, mutta luojan kiitos kisat ovat ohi, eikä tarvitse enää katsoa pätkääkään urheilua. Pekingin kisatkin voisi suosiolla jättää väliin (ei sillä, että olisin koskaan olympialaisia erityisemmin katsonutkaan), ehkä kisaboikotin voi toteuttaa kieltäytymällä kuulemasta koko tapahtumasta mitään?

...

Käsittämättömyyden huippu blogirintamalla saavutettiin kai, kun niljakkaasta blogipersoona Teppo M.:stä (jonka blogin punainen lanka on vetoprojekti sadasta naisesta sängyssä vuoden aikana — tarpeetonta linkatakaan) uhataan tehdä elokuva. Herran jumala sentään, voiko vastenmielisempää saati typerämpää ideaa keitellä kokoon — siihen ei uskoisi pystyvän edes Markus Selinin. Ei siis riitä, että tuotos painetaan paperille, se pitää vielä filmatakin. Blogikirjat sentään yleensä uppoavat jonnekin kirjatorin syviin alennuslaatikkovesiin. Blogit blogeina, mutta totta puhuakseni julkisuuden vatvottaviksi ponnahtaneet blogit ovat yleensä sellaista saastaa, ettei paremmasta väliä.

...

Kirjastossa kirjojen päältä löytyi monikansallista (myös niljakasta) Stormfront-DavidDuke-natsipropagandaa. Tuhosin ne.

...

Liityin myös viimeinkin Amnesty Internationalin pikavetoomusverkostoon. Kyllähän sitä muutaman kirjeen jaksaa kuukaudessa raapustaa, oletan. Täytyy vain toivoa, että mikroskooppisen pienien tekojen kasautuessa jonoiksi jotain tapahtuu ehkä jossain, edes vähäsen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teppo M on tosiaan blogimaailman eräs mätäpaiseista; hullunkurisinta lienee, että kirjoittajaa on epäilty Tuomas Vimman ohella myös Anna-Leena Härkösen pseudonyymiksi.

-J. kirjoitti...

Blogien päälle kieltämättä sovitetaan edelleen aika omituista kaapua — joko Teppo M.:n tapaista "rohkean uskallettua" sosiaalipornografiakirjoittelua tai vähintään yhtä omituista uuden mediamahdin roolia.

Joka tapauksessa, tuskinpa kummankaan kirjailijan kannattaa epäilys kehuna ottaa.